Bra modeprat på modeprat.se

På denna nyhetsblogg har vi enbart fokus på olika modeller av jumpsuits och One Piece. Det är inte helt oväntat med tanke på hela webbplatsens inriktning. Men idag vidgar vi vyerna och tipsar om en blogg med ett bredare fokus men fortfarande med mode i fokus. Bloggen heter Modeprat.se och levererar tips, idéer, tankar och nyheter inom mode. Det är framförallt inriktningen på bloggen som gör att den sticker ut från många andra bloggar inom mode.

Det är nämligen inte så stort fokus på tjejen som skriver inläggen. Många modebloggerskor skriver mycket om vad hon har på sig, vad hon anser vara snyggt och liknande. På modeprat blir det mer allmänt modeprat vilket gör det lite mer objektivt. Visst lyfter hon upp tankar ibland men det är främst fokus på att ge läsaren nyheter och modetips samt konkreta saker att tänka på för att matcha rätt. Lär dig om mode istället för att bara följa en persons modetankar.

Detta fokus speglar sig även i att en ”artikelbank” byggs upp som har ett extra fokus på ett ämne. Bland annat har hon skrivit den uppskattade artikeln ”Trend 70-tals mode” som lyfter fram hur 70-talet finns i dagens mode idag även om det inte är så extremt tydligt.

Vi välkomnar nya fräscha modebloggar och tycker att modepratet på modeprat.se är riktigt lyckat. Synd bara att hon inte uppdaterar bloggen oftare. Dessutom ser vi fram emot första inlägget med fokus på världens bästa mysplagg – One Piece.