Dags att köpa ny jumpsuit?

Funderar du på vilket mode som är inne just nu eller var det finns rea?

Välkommen – då har du kommit helt rätt. Här kommer vi rapportera om följande:

Nyheter om jumpsuits

Kan man rapportera om enda klädesplagg? Självklart. Jumpsuits har varit på nyhetslöpet en mängd gånger sedan de blev populära 2008.  I början av juni rapporterade tidningarna om hur Chuck Bass hade på sig en helröd One Piece i ett Tv-program och än mer uppståndelse blev det när Justin Bieber utökade sin garderob med flera jumpsuits. Uppenbarligen är det ett plagg som tilltalar honom för det var skriverier 2011 samt 2013 om hans utstyrsel.  Andra kändisar som fått skvallerpressen att gå i taket på grund av mysoverallen är Malin Åkerman, Will Smiths son, Wyclef Jean och vår svenska Marie Serneholt.

Rea på Jumpsuits

Att det säljs många klädesplagg från kategorin Jumpsuit Barn kan de flesta acceptera. Att däremot vuxna ska ha på sig denna fleeceoverall finns det delade meningar om. Antingen älskar man den eller så hatar man den. De som älskar den köper gärna flera att alternera mellan. Hittar vi någon rea kommer vi att slå på trumman för att ni ska hitta den. En jumpsuit är trevlig och mysig. Men en billig är ännu trevligare och mysigare.

Mode på jumpsuits

Inom alla klädesplagg finns det ett mode som rör sig framåt, bakåt, uppåt och nedåt. Oavsett om det handlar om One Piece Barn eller Jumpsuits för vuxna så förändras färger, tryck och modeller med åren. Vår mål är att rapportera om nya kollektioner och trender. Det kommer framförallt att handla om de större märkena som Ziperall och One Piece men vi vill även lyfta fram Geggamoja som är ett ekologiskt klädesmärke för barn.

Ekologiska Jumpsuits

Det går inte att komma ifrån att vi behöver ta allt större ansvar för vår miljö. Alla kan göra små steg som att köpa ekologisk mjölk, kaffe och klädesplagg. En del av vår blogg kommer därför att fokusera på utvecklingen av ekologiska kläder, vad som är fördel med dem och var man kan köpa dem. De är inte längre dyrare än vanliga kläder, de är mer giftfria och det finns ett stort utbud. Så självklart kommer vi att ta vårt ansvar och dela med oss av kunskapen kring ekologiska jumpsuits.

Om du älskar din mysoverall lika mycket som vi älskar våra så är du varmt välkommen hit för att få tips, råd och idéer.