Topplista på jumpsuits

Jumpsuit är ett klädesplagg som älskas av vissa och hatas av andra. Själv är jag nog i den kategorin att jag snarare älskar plagget än hatar det. Men jag har dem ändå bara på mig hemma för det känns lite konstigt att gå ut i en stor myspysdräkt. Här kommer i alla fall min topplista på de bästa på marknaden.

One Piece Snow

En färg är snyggt, två färger är snyggare. Men två färger i ett härligt kaos är snyggast. I alla fall när jag få r bestämma. För mig är jumpsuit ett perfekt plagg att ha inomhus de riktigt kalla vinterdagarna då snön bara yr utanför. Då är det mysigt att krypa upp i soffan, slå på en film och bara mysa. Det gör jag helst av allt i en mysdress som är snowig. Det påminner mig om hur bra jag har det inne när det är snowigt ute.

One Piece Luse Kofte

Även andra platsen tas av en modell från One Piece. Plagget kommer ju från början från Norge och denna modell lyfter fram dess historia genom at ta upp lusekofte-modet. Det är ju få som kunnat tro att lusekoftan skulle få en renässans men det har den verkligen fått. Den är snygg, nästan retro och cool. Tycker om den bara för det.

Loose Rosa

Det finns ett rosa tuggummi som heter Hubba Bubba. Eller, om det finns kvar vet jag inte men det fanns när jag var liten. Knallrosa tuggummi var det som man kunde göra riktigt stora bubblor på. Loose Rosa är modellen som låter mig få komma tillbaka till den tiden. Köper jag den modellen måste jag bara hitta Hubba Bubba-tuggummit igen. Hur snyggt skulle det inte bli att ha en jumpsuit som matchar mina blåsta bubblor…

Hangloose Vit

Den här älskar jag inte att ha på mig. Jag älskar när min fru har den på sig. Mer än så tänker jag inte säga. Den kommer i alla fall på plats nummer fyra även om den på ett sätt skulle kunnat platsa bättre på två platser längre ner….

De var mina fyra favoriter. Vilka är dina?