Tre maskeradtips med jumpsuit i fokus

KigurumiDet närmar sig Alla hjärtans dag och därmed en hel del kärleksfester för både unga och gamla. En del kör på maskeradtema och då med speciella inriktningar.

Kan vara allt från Kärlek till Djur eller till och med Hemskheter. Vi bjuder idag på några tips på hur du utgår från en jumpsuit och skapar en passande maskeraddräkt.

  • Bygg om din Jumpsuit

Har du en jumpsuit som du tröttnat på eller som du av annan anledning inte använder. Använd den som grund till årets maskerad. I och med att den täcker hela kroppen (och har huva) så finns stora möjligheter att förvandla sig själv till vad som helst. En rosa jumpsuit kan prydas med tyghjärtan som sys fast för Kärleksfesten.

Den svarta modellen kan klippas, rivas och förstöras och sedan blodas ner (ketchup luktar men fejkblod fungerar bra) och vips är kläderna klara för den ”Hemska festen”. Det finns mängder av små maskeraddetaljer att köpa i handeln som kan användas med jumpsuiten som grund.

  • Färdig djurdräkt

En form av jumpsuit som även kan användas på maskerarader är mjuka och mysiga djurdräkter. (Kallas ofta för Kigurumi). Fördelen är här att man inte behöver göra mer än att köpa in dräkten för att man ska ha en färdig utstyrsel. Men när man sedan har varit på maskeraden kan man även använda den som mysdräkt i hemmet. De är lika mjuka som en jumpsuit men har tydligare djurdetaljer så som svans, tryck och öron. Se utbud av djurdräkter 

  • Köp Corgi Kigurumi

Corgi är en slags mindre hundras. Av någon anledning har tillverkarna av denna djurdräkt valt att sätta ett stort hjärta på magen. Det är svårt att veta varför – men det passar utmärkt på Alla Hjärtans Dag. Det kan man inte komma ifrån.

Ha det gott – och ta hand era kära. Även efter Alla Hjärtans Dag